Popisy produktů budou postupně překládány, v případě dotazů jsem k dispozici.

Hodnocení obchodu

4,9 34 hodnocení
5
33x
4
0x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JT Avatar autora Jarmila Tomečková | 20.10.2019
Velice rychle dodani,dobré ceny,obchod doporučují.
HN Avatar autora Hana NESLINGEROVÁ | 2.9.2019
Výborná komunikace, zpětná vazba. Nemusíme složitě dovážet ze zahraničí.
IB Avatar autora Iva Bartošová | 2.9.2019
Perfektní přístup, okamžité dodání, naprostá spokojenost.. Tento obchod určitě doporučuji????????
HF Avatar autora Helena Fišerová | 2.9.2019
Rychlé dodání, dobrá cena a slušná komunikace. Vřele doporučuji.
MD Avatar autora Matyda Dubová | 21.8.2019
Já osobně jsem velmi spokojená,zboží vždy dodáno v pořádku a v očekávané kvalitě..
JH Avatar autora Jaroslava Hlobilova | 1.8.2019
Spokojenost.
JK Avatar autora Jan Kubíček | 10.6.2019
VŠE OK PROTO DOPORUČUJI VÁŠ OBCHOD POTENCIÁLNÍM ZÁKAZNÍKŮM ,DOBRÉ CENY PRODUKTŮ,VELKÝ VÝBĚR,DOPRAVA BEZ NÁMITEK VŠE OK .DĚKUJI J.K.
MK Avatar autora Michaela Komar | 6.6.2019
vynikajuce ceny a komunikacia, len trosku dlhsia dodacia doba ... napriek tomu jednoznacne odporucam
LP Avatar autora Lenka Pisková | 27.5.2019
Pan Gross je ochotný a vstřícný.
AB Avatar autora Alena Brixova | 19.5.2019
Měsíc jsem čekala na dodání zboží.
JG Avatar autora Jakub Gross (Administrátor) 19.5.2019
Stejně jako v předchozím případě jde o pomalého dodavatele. Mnoho zajímavých věcí za hezkou cenu bohužel s dlouhou dobou dodání.
SL Avatar autora Stanislava Lisová | 19.5.2019
Vše v naprostém pořádku,doporučuji ostatním.
LB Avatar autora Lenka Biňovcová | 17.5.2019
Neskutečně dlouhá doručovací doba
JG Avatar autora Jakub Gross (Administrátor) 19.5.2019
Dobrý den, Bohužel od jednoho dodavatele je to marné. Stále hledám náhradu, stále však nenacházím.
RV Avatar autora Radka Volmanová | 4.5.2019
Spokojenost
JG Avatar autora Jakub Gross (Administrátor) 4.5.2019
:)
JH Avatar autora Jaroslava Houbová | 15.4.2019
Naprosto spokojená, vše proběhlo bez problémů.
JG Avatar autora Jakub Gross (Administrátor) 4.5.2019
Spokojenost je na prvním místě. Těším se na další nákup.
MF Avatar autora Melanie Falešníková | 18.3.2019
Dodání mořské řasy (kelpy) bez problémů a rychle (zásilkovny jsou prima!), expirační doba dostatečně dlouhá, komunikace skvělá! Jen pro příště bych byla ještě pro přebalení kilového sáčku. Stačí papír..., ale to už jsme si vyjasnili. Díky!
JG Avatar autora Jakub Gross (Administrátor) 4.5.2019
Jak bylo psáno, vše vyjasněno a kelpa ještě je :)
KP Avatar autora Klára Padělková | 18.3.2019
S řasou jsem spokojena (Kelpa), předání proběhlo rychle.
JG Avatar autora Jakub Gross (Administrátor) 4.5.2019
To jsem rád :)
MD Avatar autora Matyda Dubová | 18.3.2019
Co se týče postrojů na koně nemohu si stěžovat. :) Jen ta doba dodání je teda obrovská. Jediné co mne vždy zaráží je to obrovské množství odpadu v podobě obalového materiálu. +při posledním balíku byla krabice v horní části zabalená tak bytelně,že dostat se do jí je boj,ale dno se mi málem rozpadlo. :D Naštěstí jsem si toho všimla ,když bylo odlepeno jen to jedno křídlo dna. :D
JG Avatar autora Jakub Gross (Administrátor) 4.5.2019
Asi jsem toho materiálu dal až přílíš. Sám plýtvání, obzvlášť plastem, nemám rád, stalo se. Nyní se již řídím heslem všeho s mírou.
VK Avatar autora Vlasta Korábová | 27.2.2019
Vidle jsou super , jen dorazili po 25 dnech .
JG Avatar autora Jakub Gross (Administrátor) 27.2.2019
Děkuji za hodnocení, věřím, že vidle budou dlouho sloužit. Za zdržení se omlouvám, ladila se spolupráce s novým dodavatelem, ale nyní již bude vše fungovat lépe.
MS Avatar autora Martina Součková | 27.2.2019
Jsem velmi spokojená jak s komunikací tak rychlým dodáním.
JG Avatar autora Jakub Gross (Administrátor) 27.2.2019
Těší mě Vaše spokojenost :-) budu se snažit i při dalších nákupech
LH Avatar autora Lucie Hradecká | 17.1.2019
Spokojenost jako obvykle. Deky už jinde nenakupuji! :-)
Nahoru
34 položek celkem