Našli jste někde produkt z naší nabídky levněji? Napište nám, cenu dorovnáme a Vás odměníme!

Hodnocení obchodu

4,9 25 hodnocení
5
24x
4
0x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
AB Avatar autora | 19.5.2019
Měsíc jsem čekala na dodání zboží.
JG Avatar autora 19.5.2019
Stejně jako v předchozím případě jde o pomalého dodavatele. Mnoho zajímavých věcí za hezkou cenu bohužel s dlouhou dobou dodání.
SL Avatar autora | 19.5.2019
Vše v naprostém pořádku,doporučuji ostatním.
LB Avatar autora | 17.5.2019
Neskutečně dlouhá doručovací doba
JG Avatar autora 19.5.2019
Dobrý den, Bohužel od jednoho dodavatele je to marné. Stále hledám náhradu, stále však nenacházím.
RV Avatar autora | 4.5.2019
Spokojenost
JG Avatar autora 4.5.2019
:)
JH Avatar autora | 15.4.2019
Naprosto spokojená, vše proběhlo bez problémů.
JG Avatar autora 4.5.2019
Spokojenost je na prvním místě. Těším se na další nákup.
MF Avatar autora | 18.3.2019
Dodání mořské řasy (kelpy) bez problémů a rychle (zásilkovny jsou prima!), expirační doba dostatečně dlouhá, komunikace skvělá! Jen pro příště bych byla ještě pro přebalení kilového sáčku. Stačí papír..., ale to už jsme si vyjasnili. Díky!
JG Avatar autora 4.5.2019
Jak bylo psáno, vše vyjasněno a kelpa ještě je :)
KP Avatar autora | 18.3.2019
S řasou jsem spokojena (Kelpa), předání proběhlo rychle.
JG Avatar autora 4.5.2019
To jsem rád :)
MD Avatar autora | 18.3.2019
Co se týče postrojů na koně nemohu si stěžovat. :) Jen ta doba dodání je teda obrovská. Jediné co mne vždy zaráží je to obrovské množství odpadu v podobě obalového materiálu. +při posledním balíku byla krabice v horní části zabalená tak bytelně,že dostat se do jí je boj,ale dno se mi málem rozpadlo. :D Naštěstí jsem si toho všimla ,když bylo odlepeno jen to jedno křídlo dna. :D
JG Avatar autora 4.5.2019
Asi jsem toho materiálu dal až přílíš. Sám plýtvání, obzvlášť plastem, nemám rád, stalo se. Nyní se již řídím heslem všeho s mírou.
VK Avatar autora | 27.2.2019
Vidle jsou super , jen dorazili po 25 dnech .
JG Avatar autora 27.2.2019
Děkuji za hodnocení, věřím, že vidle budou dlouho sloužit. Za zdržení se omlouvám, ladila se spolupráce s novým dodavatelem, ale nyní již bude vše fungovat lépe.
MS Avatar autora | 27.2.2019
Jsem velmi spokojená jak s komunikací tak rychlým dodáním.
JG Avatar autora 27.2.2019
Těší mě Vaše spokojenost :-) budu se snažit i při dalších nákupech
LH Avatar autora | 17.1.2019
Spokojenost jako obvykle. Deky už jinde nenakupuji! :-)
SH Avatar autora | 9.1.2019
Jsem naprosto spokojená,přišlo vše brzy,za skvělou cenu a super kvalita.
SB Avatar autora | 7.1.2019
Nejlepší! Doporučuji!
NH Avatar autora | 30.12.2018
Byla jsem překvapena o zájmem a pomoci pana Grosse.
PH Avatar autora | 27.12.2018
Super .Doporucuji????????????
AK Avatar autora | 26.12.2018
velice
LL Avatar autora | 17.12.2018
Vše proběhlo v pořádku. Pan Gross je velice vstřícný a obětavý. Skvělá komunikace.
JH Avatar autora | 21.11.2018
Objednávala jsem 2x. Poprvé delší čekání na zboží, podruhé naprosto v pořádku. Pan Gross je velmi ochotný, milí a dobře se s ním komunikuje. Zboží je kvalitní za dobrou cenu.
Avatar autora | 30.10.2018
Velice ochotní a milí
JK Avatar autora | 10.9.2018
objednávka i dodání v pořádku, ačkoli po delší době než jsem původně očekávala
Nahoru
25 položek celkem